Esbjerg Ishockey Klub
Esbjerg Ishockey Klub


Indlæser

Morgenmadsordningen 2019/20


Dato og tid

Torsdag d. 15. august 2019 kl. 08:00 til Onsdag d. 11. marts 2020 kl. 06:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 8. marts 2020 kl. 21:00

Sted

Esbjerg Skøjtehal
Gl Vardevej 88
6700 Esbjerg

Arrangør

Esbjerg Ishockey Klub
+45 00000000
khn@esbjergik.dk

Tilbud om morgenmad efter træning, skoleåret 2019/2020

 

Til alle forældre til børn der deltager i morgentræning og efterfølgende tilbud om morgenmad på følgende dage: mandag og onsdag for ishockey og håndbold (drenge og piger). Mandag og torsdag for fodbold (piger) og amerikansk fodbold.

Morgenmåltidet er en vigtig byggesten i det daglige ernæringsregnskab. Når der trænes hårdt fra morgenstunden, er det vigtigt at indtage et komplekst måltid. Komplekst betyder med indhold af både protein, kulhydrater og fedtstoffer, hvilket ikke kan indeholdes i en enkelt skål havregryn.

Kvaliteten på den morgenmad der serveres i Bo Bedre Loungen er høj, og tilbuddet er varieret. Sammensætningen er godkendt af både Dansk Ishockey Union og Esbjerg Kommunes ernæringsvejleder.

EIK har tidligere modtaget sponsorater direkte henvendt til morgenmadsordningen, hvilket har gjort, at vi kunne holde prisen nede. Disse modtages naturligvis stadig, og der arbejdes på det. Henvendelse kan ske til træner eller undertegnede, hvis I sidder med mulighed for at yde eller hjælpe med et sponsorat.

Det er et krav, at spillerne tilmeldes ordningen for at kunne modtage morgenmad. Ønskes det at udøveren frameldes, skal det ske senest den sidste hverdag i måneden.

Ønsker I at tilmelde udøveren denne ordning bedes der forudbetalt her på siden. 

Indbetalingerne tjekkes løbende, og I er selv ansvarlig for, at indbetaling af kr. 350 i 10 måneder sker. Juni og juli måneder fritages. Der kan indbetales for 5 måneder (½ år) og for 10 måneder (1 år) og kun via NemTilmeld. Kun ved registreret indbetaling kan der deltages i morgenmadsordningen. Der skal forevises kopi af betaling til Diana Rasmussen (Bedste) senest i uge 34, jf. aftale med Anna Bach Kristensen fra Esbjerg Kommune.

Ved manglende betaling afvises man fra deltagelse i morgenmadsordningen.  Indbetalinger til morgenmadsordningen kan ikke refunderes, også selv om man træder ud af ordningen inden afslutning den 13. juni 2019. Ligeledes vil der ikke blive reduceret i prisen, hvis man først indtræder efter 15. august.

Pris: kr. 350 pr. måned, i alt kr. 3.500 for skoleåret for alle Idrætsklasse-elever.

1 stk. frisklavet sandwich til at tage med tilbage på skolen er inkluderet i prisen.

Diana og Polle Rasmussens indsats er ikke medregnet i prisen, og de gør et enormt stykke frivilligt arbejde. Det eneste krav er blot, at alle udgifter på kosten dækkes, da EIK ikke kan eller vil stå med tab og unødige udgifter til forplejning.

AFBUD SKAL SKE DAGEN FØR PÅ MOBIL 2277 7619 – Diana Rasmussen

Med venlig hilsen

Esbjerg Ishockey Klub

Jean Jessen

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Esbjerg Ishockey Klub
+45 00000000
khn@esbjergik.dk